Снимка pexels.com54-годишна китайка, осиновила 118 деца, получи 20 г. затвор. Ли Йенся беше призната

...
Снимка pexels.com54-годишна китайка, осиновила 118 деца, получи 20 г. затвор. Ли Йенся беше призната
Коментари Харесай

20 г. затвор за китайка, осиновила 118 деца

Снимка pexels.com

54-годишна китайка, осиновила 118 деца, получи 20 година затвор. Ли Йенся беше приета за отговорна за изнудване, машинация, имитация и нарушение на публичния ред, написа Би Би Си, представен от бТВ.

Йенся, наричана още Майката на любовта, получи и санкция от 388 хиляди $. Освен на нея, обвинявания бяха повдигнати на още 15 души, в това число и на колегата ѝ. Той получи 12 години и половина затвор, както и сурова санкция.

Китайката основава сиропиталище, в което приютява повече от 100 деца. Съдът разгласи, че дамата е злоупотребила с въздействието на сиропиталището, както и с добитите средства за построяването му. Целта е била да придобият забележителна икономическа полза.

В обвиняването се показва, че Ли е карала някои от децата в дома да лягат пред камиони, работещи на строителни обекти. След това тя изнудвала фирмите.

Разследването разкрило, че китайката правила незаконна активност от 2011 година насам. Освен това разполагала с 20 млн. китайски юана (2,9 млн. долара) в банковите си сметки и била притежател на първокласни марки коли.

Присъдата провокира голям брой реакции измежду онлайн потребителите, доста от които преди са дарявали за сиропиталището.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР